Бургазлийки са и най-взискателни, затова мъжете им все ги тегли

...
Бургазлийки са и най-взискателни, затова мъжете им все ги тегли
Коментари Харесай

Румен Радев: Бургазлийките са най-красивите и интелигентни у нас

Бургазлийки са и най-взискателни, по тази причина мъжете им все ги тегли към морето, акцентира Радев

Президентът Румен Радев участва на най-важния за Бургас празник – Никулден, заяви. Той насочи с изключение на суперлативи за положителното ръководство към кмета Димитър Николов, както и послания към мъжката част, която има с какво да се гордее.

Секунди преди да натиснат алегорично копчето на коледните светлини, дружно с Димитър Николов и регионалния шеф проф. Мария Нейкова, Радев вкара в речта си неповторимата констатация:

„ Научно потвърдено е, че най-хубавите и интелигентни дами в България са бургазлийките “. Той обаче акцентира, че тези дами са и най-взискателните, само че добави, че мъжете им заради това все ги тегли на тегли към морето – кой със сърф, кой на яхта, кой на кораб…

Румен Радев несъмнено има наблюдения, тъй като е щастливо женен от 7 години за бургазлийката Десислава Радева. Тя непретенциозно стоеше му със стилно палто, във очевидно положително въодушевление и отличаваща се измежду другите дами със своята стройна фигура.

Президентът в действителност цитира проучване на Българска академия на науките, което бе оповестено преди няколко години, с което сподели, че не сервира похвали, а напомня скъпа информация.

Според данните на учените в Бургас се раждат най-красивите дами. Главен „ провинен “ за хубостта на бургазлийките са гените им, защото мястото е геостратегическо и през нашите ширини от хилядолетия се прекосявали мъже с най-различни наследствени особености, само че качествени. Причината за това е, че воюващите и моряците са били най-вече същински мъже. Заради това стигане по стройна фигура, елегантност и черти на лицето, а децата им са като изрязани от списание. Интелигентността им също е наследствена и академично потвърдена.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР