Бургазлийката е имала проблеми, заради които и преди е правела

...
Бургазлийката е имала проблеми, заради които и преди е правела
Коментари Харесай

Свидетели на самоубийството в Бургас: Мария крещеше ужасено, докато пада от третия етаж

Бургазлийката е имала проблеми, поради които и преди е правела опит да постави завършек на живота си

Мария Иванова е бургазлийката, която по-рано през днешния ден постави завършек на живота си, скачайки от третия етаж на кооперацията, намираща се на ул. „ Цар Симеон I “ 26 – в центъра на града. 

Както Флагман.бг заяви, се разигра през днешния ден по обед, до момента в който в региона, който е един от най-оживените в града, гъмжи от хора. Десетки минувачи са станали очевидци на кървавата драма. 

„ Чухме женски викове, погледнахме какво става, а тя към този момент беше просната по средата на асфалта – в локва кръв. Гледката беше покъртителна “, описа продавач от непосредствен обект. Той работи от години в региона и добре познава всички живущи. 

„ Мария бе стара жена, на 77 години, само че постоянно е била доста учтива с всички. Имаше здравословни проблеми, поради които околните й се грижеха за нея. Това е повода да вземе съдбовното решение “, сподели още той пред наш кореспондент. 

По информация на Флагман.бг старата жена и преди е правела опит за самоубийство, само че околните й са съумели да я спасят.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР