Бургаското чудо на пластичната хирургия - Андреа Иванова, или както

...
Бургаското чудо на пластичната хирургия - Андреа Иванова, или както
Коментари Харесай

Чувай, Боже: Пластмасовото "Барби" Андреа влиза в политиката!

Бургаското знамение на пластичната хирургия - Андреа Иванова, или както сама се показва - Барбито Андреа, прави цялостен поврат в живота си. Не, тя няма да си маха нито джуките, нито силикона, в противен случай - ще блъска още, само че... и ще се влее в политическия живот у нас.

Това оповести самата тя и то съществено. Андреа счита, че има какво да даде на родината си и на родната политика, по тази причина е решила да се цани за народен представител на идващите избори, когато и да са те.

Разбира се, за задачата тя би трябвало да се причисли към една от политическите партии у нас като към момента се колебае сред две - тази на Бойко Борисов и тази на Кирил Петков.

" Да, имах сериозен размисъл и към момента не съм взела безапелационното си решение, само че мисля, че клоня повече към ГЕРБ. По-стара, по-опитна и потвърдена партия е и считам да се причисля към тях ", оповести гръмко Андреа. Добави обаче, че не е дала гласа си през вчерашния ден, тъй като имала задължения в столицата и не съумяла да се прибере към морето.

В мрежата посрещнаха със смях и аплодисменти решението на родното Барби, а и мнозина разясниха, че щом Луна може да се цани и за президент, и за народен представител, то за какво Андреа да не може?! А и всеки срещнат, несъмнено...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР