Бургаският съд остави в ареста Симеон Стоянчов-Малката Рижа след извънредно

...
Бургаският съд остави в ареста Симеон Стоянчов-Малката Рижа след извънредно
Коментари Харесай

Оставиха Малката Рижа в ареста, крал мотор

Бургаският съд остави в ареста Симеон Стоянчов-Малката Рижа след изключително съвещание сутринта в неделя. Стоянчов отново се показал след малко време мъртвило. Той откраднал мотор марка „Кавазаки“ от момче в жк „Меден рудник“, като категорично го предизвестил, че в случай че се оплаче в полицията „ще го счупи от бой“.

Мярката за неотклонение беше гледана при засилени ограничения за сигурност. Рижата се яви в съда окован с белезници и вериги на краката, по сандали и с три четвърти панталони. Той изясни на съдиите, че непринудено са му дали мотора, като назова притежателя и приятелите му „дребни меденруднишки рибки“. Рижата сподели също, че не е нарушител, а работи на градеж против 30 лв. дневен надник. Това бил целият му живот. Вечер спял в общежитие в жк „Славейков“ против 12 лв. и по този начин прекарвал дните си.

В края на съвещанието Стоянчов очевидно се изнерви и застана неуважително с тил към съда. В началото пък, до момента в който го водеха в правосъдната зала, назова публицистите „пъпеши“.

Стоянчов и групата му нашумяха още преди години като „бандата с ножчетата“. Те се появиха от комплекс „Изгрев“ и станаха известни с това, че намушкват съперниците си с дребни ножчета.

Сега Рижата към този момент живее в различен комплекс, тъй като се скарал с татко си. Последното му излизане от пандиза е преди година и половина.

Малката Рижа е осъждан за потрошаване на имущество в полицейско ръководство, безчинство, обир и побой. Брат му Калоян, прочут като Голямата Рижа, бе убит от експолицая Петър Лисичков на кръстовище в жк „Меден рудник“ след скандал. Лисичков тогава бил на мотор и на кръстовището избухнала свада за преимущество сред него и Голямата Рижа, който дружно със свои приятели бил в автомобил.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР