Бургаският районен съд в този момент разглежда мярката за неотклонение

...
Бургаският районен съд в този момент разглежда мярката за неотклонение
Коментари Харесай

Келешът Георги влезе в съда с белезници, татуировки и къси гащи с надпис Just do it

Бургаският областен съд в този миг преглежда мярката за неотклонение на 29-годишния Георги Кочев, който в нощта на 1 август, след следващо напиване, изблъска бременната си другарка по стръмно стълбище.

Кочев е упрекнат в опасност за ликвидиране на жена и до момента той бе в ареста, откакто бе арестуван на 1 август на мястото на престъплението от служители на реда.

29-годишният бургазлия, който е осъждан за нанасяне на междинна телесна щета при положение от 2014 година, когато е бил едвам на 20 година, както и за владеене на опиати, дойде в Районния съд с белезници.



Беше се погрижил ловко да прикрие лицето си от репортерските камери с качулка, само че не съумя да скрие татусите на краката си, на които има изобразена изплезена жена и благ крила, а на късите му къси панталони иронично написа „ Just do it! ”, осведоми Флагман.





Държавното обвиняване в лицето на прокурор Стоянова изиска непрекъсната мярка „ задържане под стража ”, тъй като се касае за тежко закононарушение. Той е пребил приятелката си, бутнал я е по стълбите, до момента в който в това време я е заплашвал с ликвидиране.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР