Бургаският районен съд остави в ареста 20-годишния Петко М., по

...
Бургаският районен съд остави в ареста 20-годишния Петко М., по
Коментари Харесай

Пратиха зад решетките опасния рецидивист Бомбата, пребил зверски човек за 80 лв.

Бургаският областен съд остави в ареста 20-годишния Петко М., по прякор Бомбата. Магистратите почетоха настояването на прокуратурата, откакто решиха, че бургазлията е рисков и в случай че бъде пуснат на независимост, е допустимо да се укрие или да извърши друго закононарушение, написа " Флагман ".

Младият мъж застана пред Темида по обвиняване за жесток обир на жп гарата в бургаския кв. " Долно Езерово ". Преди седмица Бомбата се нахвърлил с юмруци и шутове на 40-годишен мъж. Той налагал безмилостно в главата и тялото безпомощния човек. Петко съумял да задигне часовника и персоналните документи на жертвата си. Мъжът съумял да резервира дребна парична сума, която носел в себе си - 80 лева, защото други хора се притекли на помощ и нападателят му избягал.

Дръзкият обир обаче е осъществен пред голям брой очевидци и това помогнало на полицията да разкрие и арестува нарушителя за броени дни. Петко направил цялостни признания и описал механизма на осъщественото действие. Ограбените движимости са открити и върнати на потърпевшия.

Това обаче надали ще избави Бомбата от пандиза. Ако бъде приет за отговорен, той може да отнесе от 3 до 10 години.

Източници разкриха, че сега проверяващите работят по цялостната незаконна активност на бургазлията и не е изключено напълно скоро той още веднъж да застане пред Темида, само че по други обвинявания. До момента служителите на реда съумели да разкрият, че няколко дни преди офанзивата на жп гарата, Бомбата отмъкнал дружно със собствен приятел мотофреза за близо 2000 лева

Въпреки нежната си възраст, Бомбата към този момент има зад тила си няколко присъди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР