Бургаският депутат Петър Кънев изпрати Стефан Шарлопов в последния му

...
Бургаският депутат Петър Кънев изпрати Стефан Шарлопов в последния му
Коментари Харесай

Петър Кънев за Стефан Шарлопов: Голям бургазлия, имахме дълъг разговор само три дни преди да почине


Бургаският народен представител Петър Кънев изпрати Стефан Шарлопов в последния му земен път. Поклонението бе през днешния ден в столичния храм „ Света София ”.
55-годишният бургазлия умря преди дни мистериозно в съня си, напомня " Флагман ".

„ Мир на праха му. Отиде си един огромен българин, един от водачите в нашето общество, един огромен бургазлия. Един от хората, които потвърдиха, че до каквото се допрян, го вършат нещо огромно и съществено. Малко са случаите в българския бизнес – да тръгнеш от нулата и за доста малко историческо време да постигнеш толкоз доста ”, сподели Петър Кънев, който е ръководител на парламентарната Комисия по икономическа политика и туризъм.
Шарлопов е бил един от съветниците в тази комисия.

„ Последните години работихме доста с него по тематиките за развиването на българския туризъм. Имали сме многочислени срещи и в комплекса „ Созополис ”, и в Сандански, и най-много в София. Само три дни преди да почине, беше в Народното събрание при разискване на Закона за туризма. Имахме дълъг диалог с него ”, съобщи още Кънев.
Промените в този закон през днешния ден минаха на първо четене в Народното събрание.

„ Малко са такива хора като него. Знаем се от двайсет и няколко години – още когато работихме по плана “Royal cake ” за произвеждане на кексчета. Един от първите, които реши, че вместо да прави импорт на гръцка стока, е по-добре да почне произвеждане в България. След това създаде минералните води „ Девин ”. Продаде ги и потегли нататък. За разлика от много други български мениджъри и предприемачи в кавички, той направи нещо неповторимо – сътвори цяла империя ”, счита Кънев.

Той ще запомни Стефан Шарлопов и като същински патриот, с огромно сърце, подготвен да помогне на всеки.
„ Умираше за Бургас и за Созопол. Отиде си извънредно красиво, само че за жалост доста рано. Мир на праха на този доста заслужен българин ”, сподели още опечаленият Петър Кънев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР