Бургаски пожарникари се включиха с фотосесия в изработването на благотворителен

...
Бургаски пожарникари се включиха с фотосесия в изработването на благотворителен
Коментари Харесай

Календар с мисия: Бургаските пожарникари помагат на бездомни кучета

Бургаски пожарникари се включиха с фотосесия в изработването на благотворителен календар в помощ на кучетата от общинския подслон. Парите от продажбата им ще бъдат дарени, с цел да се подобрят изискванията за живот на изоставените животни в приюта.

На календара всеки един от пожарникарите театралничи с куче. Пет от животните към този момент са осиновени, похвалиха се пожарникарите.
 Стела Костадинова
„ Решението беше непринудено, бързо се събрахме момчетата от пожарната и взехме решение да се включим в изработването на календара. По време на фотосите беше занимателно, изключително фотосите на плажа. След това направихме още фотографии в студио ”, описа за DarikNews.bg пожарникарът Валентин Великов.
 Стела Костадинова
„ Имам 12-годишен пинчер, който се споделя Беба. И без да се възнамерявам се включих в изработването на календара. Моето куче е открито изоставено, по сходство на всички животни тук в приюта. Много е хубаво човек да има животно у дома, по тази причина с боязън и предпочитание се включих в благотворителния календар. Приятелството, което едно куче дава на фамилията, не може да бъде сменено ”,сподели претекстовете си да се включи в фотосите Константин Инджов.
 Стела Костадинова
Началникът на пожарната в Бургас основен контрольор Николай Николаев напомни, че бургаските пожарникари към този момент втора година вършат акция с благотворителни календари.
„ Миналата година тя беше ориентирана към децата на починалите служители на реда и събрахме близо 5000 лева, в този момент акцията е с апел за осиновяване на кучетата. Парите от календарите ще останат в помощ на приюта. Много сигнали получаваме за избавяне на кучета, котки, гларуси и идеята ни е доста близка до сърцето ”, сподели контрольор Николаев.

Бургаските пожарникарите се майтапят, че за идната година обмислят да последват образеца на австралийските пожарникари и да създадат по-провокативен календар, с който да зарадват женската публика.
 Стела Костадинова
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР