Бургаската компания МСС 20“, занимаваща се с производство и монтаж

...
Бургаската компания МСС 20“, занимаваща се с производство и монтаж
Коментари Харесай

Бургаският стартъп „МСС 20“ спечели норвежки грант



Бургаската компания „ МСС 20 “, занимаваща се с произвеждане и монтаж на структури от олекотена стоманаима опция да разшири и модернизира своята активност, с помощта на извоюван грант от Innovation Norway. Повече за индустриалния развой и идните вложения споделя Златина Георгиева, шеф на компанията:

" “МСС 20 ” ЕООД е фамилна компания. Започнахме бизнеса си в Обединеното кралство и се преместихме в България през 2020 година, с цел да разтеглим пазарния си капацитет, така катопродуктът ни беше нов за страната. Основната ни активност е произвеждане и монтаж на структури от олекотена стомана като основа за създаване на жилищни и търговски здания.

Нашата технология се основава на потреблението на студено завършени поцинковани детайли, които могат да се ползват в цялата строителна система – носещи стени, вътрешни и външни стени, подови греди и покривни детайли.

Целият индустриален и монтажен развой е фокусиран върху нововъведенията в строителството. Ние използваме висококачествени артикули за нашите структури, с цел да подсигуряваме продължителност и многообразие, като отговаряме на потребностите на нашите клиенти. Тази идея е неразривно обвързвана с обстоятелството, че нашето произвеждане е изцяло екологично, има невисок въглероден отпечатък, нулеви боклуци и е с висока енергийна успеваемост. Търсенето на новаторски и екологични решения в региона на строителството,всъщност оказва помощ за развиването на нашия бизнес, защото количествата строителни боклуци и обвързваните с тях разноски за обработка и предпазване, са измежду главните разноски в бранша ни.

Това, което ни насочи към опциите за финансиране,предлагани от Норвегия, е фокусът на поканите за безплатни средства върху нововъведенията и въздействието върху околната среда. Това съответствува изцяло с главната концепция на нашия бизнес и в същото време отговоря на нуждата да влагаме в конкурентоспособността на нашия пазар, без да губим акцента върху устойчивостта.

Чувстваме се доста щастливи, че Innovation Norway разпознаха капацитета в нашия план и опциите, които той предлага. Инвестирайки в ново съоръжение, можем да усъвършенстваме нашата работа и да увеличим продуктивността, като в същото време понижим разноските за сила и изключително тези за подизпълнителите. Възможността да правим по-големи елементи от индустриалния развой, без да разчитаме на външни реализатори, значи, че можем да прилагаме още по-строг надзор на качеството и да вършим по-малко взаимни отстъпки с индустриалната успеваемост и отпадъците. Нещо повече, ние можем да предложим на клиентите още по-голямо многообразие, когато проектират своя нов дом или място на активност.

Не на последно място, като всяка компания, ние се стремим да подобрим работната среда на нашите чиновници. Като фамилна компания, ние самите работим в тази среда. Всичко, което прави работното ни място по-чисто, по-тихо и по-безопасно, е огромна победа ".

Повече за индустриалния развой и новите технологии, въведени във компанията, можете да видите на страницата на.

Тази обява се осъществя с поддръжката на. Project 2021/335045 / MSS 20 Ltd
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР