Бургаската дирекция на МВР от днес е с нов директор

...
Бургаската дирекция на МВР от днес е с нов директор
Коментари Харесай

Емил Павлов е назначен за директор на Областната дирекция на МВР в Бургас

Бургаската дирекция на Министерство на вътрешните работи от през днешния ден е с нов шеф - това е досегашният заместител старши комисар Емил Павлов, съобщи Нова ТВ. Павлов пое поста три дни откакто досегашният шеф старши комисар Калоян Калоянов напусна поста си и системата на Министерство на вътрешните работи.

Старши комисар Емил Павлов през днешния ден бе показан на сътрудниците си от заместител министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев, който подсигурява, че рокадата в Бургас е типичен образец за последователност в системата, с цел да продължи работата по главните цели.

Това е битката с незаконната миграция, пътният травматизъм, битовата престъпност и тематиката с домашното принуждение, която е извънредно значима и тревожна ”, съобщи старши комисар Емил Павлов.

Запитан дали предстоят още промени в регионалните дирекции на полицията в страната, Стоян Темелакиев съобщи, че това е ангажимент на министъра.
„ Както знаете може би доста тъкмо в тази посока се изрече, както министър председателят акад. Денков, по този начин и самият министър на вътрешните работи Стоянов. Това е негов ангажимент - да сортира хората, на които има доверие, с цел да продължи да работи и да извършва уговорките, които стоят пред министерството ”, сподели Стоян Темелакиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР