Burgas24.bg виж галерията Същински ужас преживя пловдивчанка, чието дете попадна в

...
Burgas24.bg виж галерията
Същински ужас преживя пловдивчанка, чието дете попадна в
Коментари Харесай

Ужас! Момиченце тръгна към детска площадка, озова в хирургията шинирано!

Burgas24.bg виж галерията Същински смут претърпя пловдивчанка, чието дете попадна в извънредно неприятна обстановка. Жената се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да опише:

Здравейте, желая да опиша една история, която се случва до детска площадка в Пловдив, квартал " Кършияка ". Денят е 2 юни, щерка ми е с баба си и племенника ми следобяд, откакто са решили да отидат на детската площадка и тревната повърхност против клиника " Луксор " да играят на топка.

Изведнъж щерка ми Мария пада в една отворена шахта, в дупка, която не се виждала от тревата. Това се на мира до детската площадка. След като пада щерка ми, стартира от крайници й да тече мощно кръв, бабата отива да види какво става и целият й крайник от коляното до долу раздран. Викат спешна помощ, само че през това време, до момента в който пристигна кола за спешна помощ, от очната клиника я превързват и я качват в кола за спешна помощ.

През това време брат ми ми се обажда да ми опише, тъй като аз съм на работа, потеглям си и отивам в незабавното, където към този момент разбирам, че щерка ми ще бъде оперирана, тъй като има скъсано сухожилие и мускул. Последва рентген, проучвания и я вкараха за интервенция. Всичко минава добре и ни одобряват в болничното заведение с гипсова шина е. 22 дни, откакто свалихме конците и шината, дъщерята ми към момента куца и се желае време да се възвърне.

Да, ще се оправи, само че аз се запитвам редно ли е, разумно ли е до детска площадка да има такива дупки - дупки, където децата играят? Къде тогава да ги пуснем в лятната почивка да играят като Общината не е взела нужните ограничения? Пращам ви и фотоси...
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР