Burgas24.bg виж галерията Мариян Челебиев се призна за виновен за жестокото

...
Burgas24.bg виж галерията
Мариян Челебиев се призна за виновен за жестокото
Коментари Харесай

Мариян Челебиев призна за жестокото убийство на майка си! Гледат делото по съкратената процедура!

Burgas24.bg виж галерията Мариян Челебиев се призна за отговорен за жестокото ликвидиране на личната си майка. Делото ще се гледа по съкратената процедура, предава кореспондент на Burgas24.bg от правосъдната палата.

Припомняме, че последния път разпоредителното съвещание по делото не потегли, тъй като Челебиев отхвърли да се признае за отговорен. По тази причина той смени и служебния си юрист Николай Рачев и пожела да го пази Ваня Радиева. Желанието му по този начин или другояче не бе задоволено. Днес като длъжностен юрист бе назначен Марио Марков, който явно е разубедил клиента си да пледира " почтен ".  

В залата участва и бащата на Челебиев – Тодор, който изрично отхвърли да се конституира като частен обвинител. " 35 години имахме разгулен истории, стига толкоз ", съобщи възрастният мъж пред арбитър Петя Георгиева.

Очаква се след минути да бъде даден ход на разпоредителното съвещание, на което би трябвало да бъде доказана или изменена мярката за неотклонение на Мариян Челебиев.

От март Челебиев е зад решетките. Той удуши майка си в апартамент в бл. 5 в ж.к. " Лазур “. Бургазлията е бил обещаващ състезател, упражнявал е кикбокс и киокушинкай в Семеен кодекс " Самурай “, за прочут интервал е работил като преподавател по физическо образование. В последните месеци Челебиев е бил незает.

Очаквайте видео с потресаващия роман на Тодор Челебиев за неописуемата покруса!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР