Бургас. Топ състезатели от страната и чужбина пристигат в Бургас,

...
Бургас. Топ състезатели от страната и чужбина пристигат в Бургас,
Коментари Харесай

Бургас: Топ състезатели от страната и чужбина ще се включат в супер турнир по плуване с внушителен награден фонд от 12 до 14 април в града

Бургас. Топ състезатели от страната и чужбина идват в Бургас, с цел да се включват в супер шампионат по плуване с величествен награден фонд. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Международният плувен шампионат „ За Голямата премия на град Бургас “ започва от 09.00 часа на 12 април и ще продължи до 14 април вечерта. Събитието ще се организира при вход свободен в най-модерния плувен комплекс в България – Парк „ Арена ОЗК “ в ж. к. „ Славейков “. Официалното разкриване ще се състои на 12 април, от 16.30 часа. Резултатите и надпреварите ще се излъчват онлайн в трите спортни дни, посредством два канала – във „ Facebook “ страницата „ Арена ОЗК “ и в YouTube канала на шампионата.
Участниците в огромното спортно събитие ще се борят за Голямата премия на Бургас в три възрастови групи – мъже и дами (А), юноши и девойки – старша възраст (Б) и юноши и девойки младша възраст (В). Наградният фонд от 20 хиляди лв. ще бъде разпределен сред първите 10 състезатели от всеки пол, събрали най-вече точки по ФИНА в три дисциплини от програмата на надпреварата, по една от всеки ден. Парични награди ще получат и треньорите на състезателите, класирали се преди всичко от всеки пол. Организатори на интернационалния шампионат са Българска федерация плувни спортове и Община Бургас. В подготовката на спортното събитие взе участие и екипът на влиятелния шампионат Burgas Swimming open. За повече информация можете да следите „ Facebook “ страниците на Международен шампионат по плуване за Голямата премия на Бургас и на Парк „ Арена ОЗК “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР