Бургас ще бъде домакин на мащабния Международен симпозиум по биоинформатика

...
Бургас ще бъде домакин на мащабния Международен симпозиум по биоинформатика
Коментари Харесай

Бургас ще бъде домакин на международен симпозиум по биомедицина

Бургас ще бъде хазаин на огромния Международен симпозиум по биоинформатика и биомедицина – BioInfoMed за трети следващ път. Форумът ще се проведев Конгресния център от 4 до 6 юли 2024 година

BioInfoMed`2024е ориентиран към най-съвременните проучвания и нововъведения в региона на биомедицината, биоинформатиката, компютърните технологии и публичното здраве. Сред тематиките са изкуствен интелект в биологията и медицината, биоинформатика и компютърна биология, систематизирани мрежови модели на човешкото тяло, биомолекули и тъканно инженерство и други.

Всяка година ползата към форума пораства и усилва географията на участниците. Вече обичайно с отчети се включват учени от България, Мексико, Индия, Англия, Франция, Белгия, Полша, Турция, Норвегия, Чехия, Швейцария и други страни.

Организатори са Университет " Проф. доктор Асен Златаров ", Институтът по биофизика и биомедицинско инженерство към Българската академия на науките (БАН), Съюзът на учените в България: секция " Информатика " и " Биомедицинско инженерство " и AO Research Institute Davos.

Документи за присъединяване се одобряват до 31 март.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР