Бургас се размина на косъм от нова трагедия. Жена, отишла

...
Бургас се размина на косъм от нова трагедия. Жена, отишла
Коментари Харесай

Драма на плажа в Бургас! Спасители се хвърлиха в мъртвото вълнение и извадиха давеща се жена

Бургас се размина на косъм от нова покруса. Жена, отишла на плажа, с цел да се порадва на един от последните слънчеви дни на лятото, за малко да се удави в бурните води на Черно море. Инцидентът е станал през днешния ден към 12 ч. Дамата влезнала в морето, с цел да се изкъпе, само че мъртвото неспокойствие я повлякло, оповестяват за Флагман.БГ очевидци.

„ Изведнъж чухме едвам доловими крясъци. Идваха от морето и доста се притеснихме. Веднага сигнализирахме спасителите, само че те към този момент знаеха за обстановката и се подготвяха да влизат във водата. Всичко стана за минути ”, описа за Флагман.БГ мъж, който е наблюдавал цялата избавителна акция на бургаския плаж и ни изпрати фотоси.

Смелите спасители се гмуркат в бурното море без да се замислят за личния си живот. За по-малко от минута съумяват да намерят давещата се жена, която към този момент е останала без сили и едвам подавала главата си над повърхността на водата. В битката си с теченията тя се нагълтала с вода и единствено бързата реакция на спасителите я избавили от съдбовния край. Те съумели да я издърпат до брега и да извадили водата от дробовете й в точния момент с дишане уста в уста.

На този кадър се вижда щастливата развръзка - дамата е в схващане и е наглеждана от един от спасителите на Северния плаж в Бургас

През това време на място към този момент е пристигнала кола за спешна помощ и екип на Спешна помощ от УМБАЛ-Бургас я откарал в болничното заведение.

По информация на Флагман.БГ дамата е българка и е в положително общо положение, макар ужасяващата преживелица.

" Въпреки че времето е извънредно топло за средата на септември, бургазлии не би трябвало да се подвеждат от това - морето е бурно и доста рисково ", предупреждават спасители.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР