Бургас. Рекордната близо 150 кг зелена листна канабисова маса е

...
Бургас. Рекордната близо 150 кг зелена листна канабисова маса е
Коментари Харесай

Бургас: Около 150 кг зелена листна канабисова маса е иззета при претърсване на необитаван двор в село Раклица

Бургас. Рекордната близо 150 кг зелена листна канабисова маса е конфискувана от чиновниците от Районно ръководство „ Полиция ” – Карнобат при претърсването на безлюден двор, ситуиран в източната част на с. Раклица, Община Карнобат. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Бургас. Полицаите намерили и иззели 54 канабисови растения с идентичен размер - от по 3 метра височина, засяти на шест реда с разстояние сред растенията по 1,50 м.
В двора, до момента в който били сред редовете с растенията, са арестувани престъпно проявените 29-годишният с букви Г.А. и 30-годишният с букви К.М. и двамата от Бургас. При претърсването са открити и конфискувани още два култивиран маркуча, празна пластмасова туба от препарат за растителна отбрана и други движимости, сочещи че за канабисовите растения са засадени съзнателно, като за тях са полагани качествени грижи.
Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности, измежду които (оглед на местопроизшествието, разпит на очевидци, някои от които пред арбитър, оглед на конфискуваната зелена листна канабисова маса и др.). Задържаните Г.А. и К.М. са привлечени в качеството на обвинени, като с прокурорски постановления срокът им на задържане е повишен до 72 часа.
Работата по изцяло документиране на осъщественото закононарушение продължава от чиновници на Районно ръководство – Карнобат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР