Бургас. Най-напред искам да кажа поздравления за това, което е

...
Бургас. Най-напред искам да кажа поздравления за това, което е
Коментари Харесай

Пол Дженингс, Център за грижа за жертви на сексуални посегателства - Брайтън: Нашият подход към работата позволява жертвите на сексуално насилие да повярват, че някой им вярва

Бургас. Най-напред желая да кажа поздравления за това, което е сторено тук в Бургас за тези две години, за тази към този момент насъбрана инерция и по тази причина, че хората повярваха в нуждата и съществуването на тази услуга. Това сподели Пол Дженингс, управител на „ Маунтийн хелткеър “ и консултант в центъра за грижа за жертви на полови похищения в Брайтън по време на конференция на тематика „ Развиване на районна тактика за предварителна защита, отбрана, наказателна отговорност и политики в битката със половото принуждение “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . „ От опита на Англия знаем, че закононарушенията свързани със полово принуждение, са значително незадоволително обявени на съответните органи и, че има общности, общини, които доста мъчно, с цел да се работи с жертвите в тези общини “, сподели още Дженингс. По думите му за подсигуряването на тази навременна услуга, която да е налична за безусловно всички, без значение от кой от двата биологични пола, се появяват две неща - превантивна функционалност и опция за разкриване навреме за деянията на принуждение за тяхното попречване.
„ Най-важното, което е, че нашият метод към работата разрешава жертвите на полово принуждение да повярват, че им се доверяваме, че някой им има вяра. Те получават поддръжка и им осигуряваме шансове за триумф в наказателното произвеждане, в случай че те оповестят на полицията. Ние им оказваме помощ за това техният здравословен статут в бъдеще да бъде наред усъвършенстван “, съобщи Пол Дженингс.
Деница ДИМИТРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР