Бургас. Две екзотични изложби ще бъдат представени в Експозиционен център

...
Бургас. Две екзотични изложби ще бъдат представени в Експозиционен център
Коментари Харесай

Бургас: Две екзотични изложби ще бъдат представени в Експозиционен център Флора

Бургас. Две екзотични изложения ще бъдат показани в Експозиционен център " Флора " в Бургас от през днешния ден до 31 август. Едната е на живи пеперуди, а другата - на живи папагали. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Изложбата е една от най-големите в Източна Европа и демонстрира атрактивни птици от три континента. Нейната горделивост е хиацинтовият ара - най-големият папагал в света. Акцент в изложбата на живи пеперуди тази година са най-големите представители на нощните типове и впечатляващите хубавици синьо морфо.
Работното време на изложбата на папагали ще бъде от 10.00 до 13.00 часа и от 16.00 до 20.00 часа (с отмора сред 13.00 и 16.00 часа), а на изложбата на пеперуди - от 09.00 до 20.00 часа.
Цените на билетите на изложбата на папагали са 6 лева за възрастни, 4 лева за деца над 6-годишна възраст, 2 лева за деца под 6-годишна възраст, 15 лева фамилен билет (двама възрастни + 2 деца), 4 лева за пенсионери и гратис за хора с увреждания. За изложбата на пеперуди входът за пенсионери и учащи е 2 лв., за възрастни - 5 лева, фамилният билет (родители + две деца) е на цена 8 лв., а деца под 7 година и хора с увреждания ще преглеждат изложбата гратис.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР