Бургас. Днес водачът на коалиция Българските патриоти – ВМРО, Воля

...
Бургас. Днес водачът на коалиция Българските патриоти – ВМРО, Воля
Коментари Харесай

Христиан Митев, Българските патриоти: ЦИК превратно тълкува и прилага Изборния кодекс в услуга на кандидат депутат от ДПС

Бургас. Днес лидерът на коалиция „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ “ внесе тъжба посредством РИК – Бургас до Административния съд в града, против решението на ЦИК, с което се удостоверява решението на РИК, че не е налице нарушаване на нормата от ИК, която изисква предизборната акция да се води на български език. Това оповестиха от обединението .

От " Българските патриоти " напомнят, че претенденти за народни представители в Бургас подадоха тъжба против грубото тъпчене на закона от страна на Йордан Цонев претендент за народен представител от Движение за права и свободи, който на протест в Руен си разреши да води акция на турски език.

" След подаването на жалбата Митев съобщи, че ЦИК превратно е тълкувала и приложила ИК в услуга на Йордан Цонев от Движение за права и свободи. Водачът на Българските патриоти в Бургас чака заслужено решение от Административния съд. Предстои Административния съд в морския град да образува дело и да насрочи съвещание за разглеждането му ", допълват от обединението.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР