Бургас. 15 години след завършването на ПМГ Акад. Никола Обрешков“,

...
Бургас. 15 години след завършването на ПМГ Акад. Никола Обрешков“,
Коментари Харесай

Бургас: Бивши ученици събраха пари за закупуване на хардуерни интерактивни системи за обучение за ПМГ „Акад. Никола Обрешков“

Бургас. 15 години след завършването на ПМГ „ Акад. Никола Обрешков “, учениците от випуск 2002 вземат решение да създадат нещо положително за своето учебно заведение посредством самодейност, наречена #върниобратно. Това оповестяват от Община Бургас .
Целта е да се събере сумата от 8000 лв., с която да бъде закупена една от най-съвременните хардуерни интерактивни системи за образование. Бившите възпитаници събират парите сами, без помощ от компании, организации, общински или държавни органи. По този метод те желаят да покажат, че по-доброто обучение зависи от всички нас.
Голяма част от випуска прегръща концепцията и резултатът е, че в началото изглеждащата огромна сума от 8000 лв. е надмината. Така освен учебното заведение ще се снабди с последно потомство технология, само че и ще останат пари за награди на заслужили възпитаници през идващата образователна година.
По стъпките на випуск 2002 върви випуск 2003 и се обрисува това да се трансформира в традиция за ПМГ „ Никола Обрешков “, а за какво не и за други учебни заведения. Дарението и самодейността #върниобратно ще бъдат показани в петък, 15 септември, на място в елитната бургаска гимназия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР