Бум на измамите при онлайн покупки. Читатели на Lupa.bg се

...
Бум на измамите при онлайн покупки. Читатели на Lupa.bg се
Коментари Харесай

Внимание: Бум на измами при покупки в интернет

Бум на измамите при онлайн покупки. Читатели на Lupa.bg се оплакаха, че са заплатили мебели, които са поръчали по интернет, а не са получили нищо. Цените на продуктите са разнообразни и варират сред 500 и 2000 лв..

Десетки сигнали за заплатени, само че не получени мебели намираме и в групите за неточни търговци в обществените мрежи. Откриването на измамниците обаче е мъчно, тъй като нормално се прикриват зад подправени имена и компании.

Опарили се купувачи предизвестяват жителите да са изключително деликатни преди да предплатят за каквото и да било в обществената мрежа. Сигнали от консуматори, заливат форумите за неточни търговци.



Поръчваш и плащаш столове, а не получаваш нищо

В някои случаи не получаваш нищо, в други при теб идват употребявани, дефектни или артикули, които нямат нищо общо с описанието и фотосите, които са качени за пласиране.

Най-много опарени има от две " мебелни " компании, едната най-вече за маси и столове, другата предлага скъпи спални и кухни. Не липсват и излъгани с празненство украси, които се продават също във фейсбук и олх за към 100-200 лв..

Не се подвеждайте по ниските цени, тъй като може да не получите нищо или отпадъци, поучават експерти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР