Булка, която е завършила математика искала да направи сватбата си

...
Булка, която е завършила математика искала да направи сватбата си
Коментари Харесай

Булка беше обвинена за това, че е засрамила гостите си по нелеп начин. В деня на сватбата тя ги накарала да...

Булка, която е приключила математика желала да направи сватбата си по-уникална. Тя решила да приготви разнообразни математически задания за гостите, с отговорите на които ще схванат на кое място би трябвало да седнат в деня на сватбата, оповестява dailymail.co.uk.

Тя разгласила проекта си в във фейсбук, като очаквала, че предизвикването ще се хареса на гостите, някои от които също следвали математика с нея. В поста си тя изяснява, че на всеки посетител или двойка ще им бъде сложена задача, отговорът на която ще демонстрира мястото, на което би трябвало да седнат. Дала образец с теорията на множествата. Тя декларирала, че главната тематика на сватбата ще е математиката, която тя самата толкоз обичала. Това обаче не се харесало доста на гостите, които обяснили, че това ще ги смути и засрами. Някои даже споделили, че ще откажат поканата и се пошегували, че няма да са задоволително умни, с цел да седят където и да е, с изключение на на детската маса. Други пишат, че по този начин или другояче няма да стигнат до масата, тъй като щели да получат паник-атака като видят задачата. 

Разбира се, има и мнения в поддръжка на булката. Те настояват, че това е техния ден и щом желаят да отпразнуват любовта към математиката не би трябвало да се преценяват с никой. Според тях това е метод сватбата да стане по-забавна, а гостите все ще намерят метод да се измъкнат от обстановката. 

Превод: " Петел "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР