БулфотоВъзможно е да сме водили подобен разговор, но не мога

...
БулфотоВъзможно е да сме водили подобен разговор, но не мога
Коментари Харесай

Дончев за последния запис на Борисов: Възможно е да сме водили подобен разговор

Булфото

Възможно е да сме водили сходен диалог, само че не мога нито да потвърдя, нито да отрека, въпреки всичко става дума за събития от преди две години. С тези думи вицепремиерът Томислав Дончев разяснява пред Българска национална телевизия последният разпространен запис на телефонен диалог на премиера.

Той беше пуснат през вчерашния ден и в него има хули, вулгаризми и нецензурни реплики. В диалога сред Борисов и Дончев, президентът Румен Радев е наименуван " елементарен авиатор " и " простак ", за тъпанари са оповестени и по-голяма част от гласуващите. Премиерът пък е гневен, че налозите за колите са вдигнати преди европейските избори.

" Преди към две години, при планирането на бюджет 2019, доста пъти сме говорили и спорили с премиера по тематиката за налозите за колите. Възможно да сме водили сходен диалог по телефона, само че аз не си припомням подобен с толкоз прилагателни и толкоз пъстър. Става въпрос за диалог от преди две години ", сподели Дончев.

Той акцентира, че не може да безапелационен, тъй като са минали съвсем две години, тъй като такива диалози са се водили през ноември 2018 година

Попитан дали е редно, по отношение на политически фигури, да се употребяват епитетите, които Борисов използва в записа, вицепремиерът отговори: " Публично подобен диалог не би трябвало да се води ". Той добави, че огромният въпрос е кой постоянно и редовно записва премиера. Попитан кой може да стои зад записите, Дончев отговори: Запитайте се кой има интерес от тази работа. /dnevnik.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР