БулфотоУвеличава се броя на жертвите от катастрофата край Сатовча.Още едно

...
БулфотоУвеличава се броя на жертвите от катастрофата край Сатовча.Още едно
Коментари Харесай

Силен плач се чува в болницата: Почина още едно от момичетата в помления джип БМВ

Булфото

Увеличава се броя на жертвите от злополуката край Сатовча.

Още едно от 5-те девойки в помления джип БМВ е издъхнало в болничното заведение. 

Свирепата злополука на пътя сред селата Кочан и Ваклиново взе втора жертва, написа " Монитор ". 

Днес към обед в болничното заведение е умряло още едно от девойките.

Според лекарите другите девойки са с пострадвания по главата и тялото, само че без заплаха за живота.

Тежкият случай стана към 15:10 часа през вчерашния ден. Пет малолетни девойки, деца на гастарбайтери в Съединени американски щати и Испания се качили в лек автомобил „ БМВХ5 “, ръководен от 17-годишната Айтен Е. от с. Кочан, благосъстоятелност на татко й, написа Блиц. Тя само имала американско удостоверение за ръководство на МПС и девойките решили да се разходят до прилежащото село Ваклиново.

Обхванати от еуфория, те подканяли непрестанно шофьорката Айтен да усили още скоростта. Със 150 км, заковани на километража мощното БМВ стартира да клати по платното, излязло от пътя и се размазало в крайпътно дърво.

Дошлите бързо пожарникари рязали ламарини, с цел да извадят тежко потърпевшите девойки. В колата за спешна помощ на път за Гоцеделчевската болница е умряла 15-годишната Надя А. в резултат на контузии в главата несъвместими с живота.

Злокобната новина завари татко й на лов на риба край селото. 

От през вчерашния ден следобяд и цяла нощ близки на петте девойки стоят в двора на Гоцеделчевската болница. Силен рев се чува и от болничните стаи.

Четири от девойките – едно от умрелите Надя, шофьорката Айтен, Елиска М. и Цветелина Д. са от село Кочан, а 15-годишната Ани е от близкото село Слащен. Тя от бебе живее с родителите си в Испания. Другите деца живеят в Съединени американски щати, където родителите им са гастарбайтери и са пристигнали в родното си място за годишните отпуски и ученическа почивка.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР