БулфотоУжасно престъпление в Бургас.Криминално проявен наркозависим Иван К. е нападнал

...
БулфотоУжасно престъпление в Бургас.Криминално проявен наркозависим Иван К. е нападнал
Коментари Харесай

Батка в Бургас наръга 11 пъти случайно момиче на улицата

Булфото

Ужасно закононарушение в Бургас.

Криминално проявен наркозависим Иван К. е нападнал въоръжен две девойки и две момчета пред бизнес център „ Кондоско ”, оповестява Флагман.

Предрусал наркоман с тежки душевен отклонения и солидно престъпно досие атакува без никаква причина с голям ловен нож момиче и го ръга безпощадно. 11 пъти умопомраченият Иван от бургаския ж. к. „ Изгрев ” е мушкал безпомощната жертва. Първият удар е във врата й и по знамение не е засегнал значим кръвоносен съд.

Раните по тялото й обаче са довели до сериозна кръвозагуба. Момичето е избавено след многочасова интервенция в УМБАЛ-Бургас, само че животът му към момента е в заплаха.

„ Ако тази млада жена оживее и се възвърне изцяло, то ще е с помощта на съответните дейности на очевидците на случилото се, както и на събрания доста бързо професионален екип от хирурзи и реаниматори в бургаската болница ”, съобщи източник на Флагман.бг, който ни описа какво се е случило нощес в 22,30 часа на ул. „ Транспортна ”, пред самия бизнес център „ Кондоско ”.

Страшната кървава драма се е разиграла в светлата част, в непосредствена непосредственост до ветеринарна клиника „ Байрон ”. Благодарение на видеозаписите от охраняваната зона на бизнес центъра служителите на реда от Пето РУ-Бургас са съумели да разпознават бързо нападателя, който е някогашен техен познайник, осъждан за многочислени набези на беззащитни жертви.

В този късен час по улицата пред бизнес център „ Кондоско ” са се движели две момчета и две девойки, пресичали са пешеходната пътека сред бизнес центъра и входа на Гробищния парк, с цел да се приберат към ж. к. „ Изгрев ”. Нападателят е изскочил ненадейно и е размахал нож. Установено е по-късно, че въобще не е познавал жертвите си, нямал е никакви претекстове. Четиримата са се разбягали с крясъци за помощ в разнообразни направления. Едно от девойките се е спънало и е паднало. Затова е било застигнато бързо от озверелия наркоман.

Повече във 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР