БулфотоТърсе си кръв за младеж, който е в тежко състояние

...
БулфотоТърсе си кръв за младеж, който е в тежко състояние
Коментари Харесай

17-годишният Октай е в кома след катастрофата с 3-ма убити в Айтос

Булфото

Търсе си кръв за юноша, който е в тежко положение след зверската злополука в Айтос. 

Тийнейджърът е възпитаник в 11-ти клас в Механотехникума в Бургас, съучениците му са в потрес

Състоянието на 17-годишния Октай Юмер, който пострада при тежката злополука в Айтос нощес,  е сериозно, съобщи Флагман.бг. Той е в кома, с тежка черепно-мозъчна контузия.

В последните часове негови другари подариха кръв, с цел да го спасят, само че лекарите към този момент са спестовни и се въздържат от прогнози.

Тийнейджърът е със смлени крака, откакто бе премазан от ремаркето и изсипаните тонове зърно. Травмите са доста съществени, някои биха споделили, че са несъвместими със живота, само че Октай е същински войник и мина сериозните първи часове. 

По информация на Флагман.бг той е възпитаник в 11-ти клас в ПГМЕЕ в Бургас. Октай е от село Пещерско, само че от години живеел с майка си на квартира в Айтос.

Баща му работел в Израел. Негови другари го дефинират за непретенциозно и естествено интелигентно момче. Всички в Айтос, както и съучениците му от Механотехникума се молят, с цел да оцелее.

Припомняме, че момчето пострада, откакто се оказа на несъответствуващото място – на тротоара на ул. “Хаджи Димитър “ против изгубилия надзор над тир-а си Валентин Вълчанов.




 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР