БулфотоРумен Петков смята, че САЩ са виновни за щетите от

...
БулфотоРумен Петков смята, че САЩ са виновни за щетите от
Коментари Харесай

Румен Петков: Искаме изслушване на Петър Янев за самолета на НАТО, заради който е спряла борбата с градушката

Булфото

Румен Петков счита, че Съединени американски щати са отговорни за вредите от градушката в Пловдивско.

С болежка би трябвало да кажа, че Пловдив е районът, който е доста пострадал от ученията на “братята ", сподели на брифинг преди минути водачът на АБВ Румен Петков, предаде  Plovdiv24.bg.  “Забравихме случая на навлизане на американски бойци в частен парцел, младото момче от Военна полиция, което се самоуби. По тематиката ни налегна безмълвие. От три дни за Ръжево Конаре се приказва всичко друго, единствено не и за унищожената продукция на хората. Това ни кара да се замислим до каква степен сме стигнали като общество. Въпросът е и политически. Прозвуча много цинично изявлението за това какво би станало, в случай че бяхме свалили с противоградна ракета аероплан на НАТО ", каза Румен Петков.

По думите му, в случай че не се смущаваме, че вследствие на “управленска отпадналост е била унищожена земеделска продукция за милиони, е доста тъпо.

Това, което е трябвало да се направи, е или да се промени курсът на кацане – в Бургас и навсякъде другаде. “Но тъй като Големият брат го е споделил, съсипваме човешки животи. В Пловдив би трябвало да се замислим какво ни костват братята и тяхната несъобразителност. Да се разпореди да се спре битката с градоносния облак значи, че някой е направил избора. 

Петков пита още какво става с следствието на самоубийството на момчето от Военна полиция. Минава се една граница, в която явно публичната толерантност в България е доста висока – не ни интересува гибелта на офицера, уплахата в частния парцел, в който нахлуха американски войници и унищожената продукция, а единствено това, че сме добре с братята.

АБВ ще изиска чуване на премиера Стефан Янев за самолета, поради който е спряла битката с градушката, разгласи Георги Илчев от АБВ.

Той изясни, че Владимир Маринов е входирал искане за чуване на премиера Стефан Янев пред Народното събрание, като предлагането е то да бъде планувано като точка първа за четвъртък.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР