БулфотоПрезидентът Радев защити Кирил Петков.Корупционерите, които искат да върнат часовника

...
БулфотоПрезидентът Радев защити Кирил Петков.Корупционерите, които искат да върнат часовника
Коментари Харесай

Президентът Радев защити Кирил Петков: Корупционери го атакуват

Булфото

Президентът Радев отбрани Кирил Петков.

" Корупционерите, които желаят да върнат часовника на Борисов обратно. Това е политическият залог ", уточни той по повад офанзивата против министъра от служебното държавно управление.

Ще е извънредно безконтролно в случай че и този парламент не сформира държавно управление и не актуализира бюджета. Това значи, че ще остави идващия длъжностен кабинет с вързани ръце по време на рецесия. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

" Няма място за политиканство за здравето на българите. При гласуването ще се разбере кои партии работят за себе си и кои за хората ", съобщи Радев, съобщи Факти.

" Още не съм завършил консултациите, само че и на КСНС партиите демонстрираха, че схващат провокациите, пред които е изправена страната, и аз чакам това схващане да се придвижи в Народното събрание и да актуализира бюджета, с цел да посрещнем всички провокации, пред които е изправена страната ", уточни президентът.

Президентът и разяснява проблема с поданството на Кирил Петков. Тази седмица ГЕРБ-СДС сезираха Конституционния съд, който да се произнесе имал ли е двойно поданство (българско и канадско) икономическият министър по време на назначението си на тази служба и надлежно да откри противоконституционност.

" Корупционерите, които желаят да върнат часовника на Борисов обратно. Това е политическият
залог. По юридическия въпрос ще се произнесат съдиите от Конституционния съд ", разяснява Радев.

Атаката против министъра на стопанската система Кирил Петков цели да обезсмисли и да сложи под въпрос легитимността на всички актове на служебния кабинет. Това съобщи в коментар президентът Румен Радев.

„ Правителството, което назначих, засегна надълбоко ползите на мафията. Осветли и пресече доста схеми. Видяхте празните язовири, станаха ясни парите, предплатени за поправки и градежи на хартия. Видяхте къде отиват заемите на ББР. Корупционерите търсят фиктивен юридически мотив, с цел да върнат часовника обратно към времето на Борисов ”, безапелационен е президентът.

 

 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР