БулфотоНови гръмотевични бури и валежи в края на седмицата показват

...
БулфотоНови гръмотевични бури и валежи в края на седмицата показват
Коментари Харесай

Идват нови гръмотевични бури в петък

Булфото

Нови гръмотевични стихии и превалявания в края на седмицата демонстрират метеорологичните прогнози. Циклон над Северозападна България и Югозападна Румъния в композиция с по-студен въздух от северозапад са предизвикали мощните гръмотевични стихии над Западна и Централна България в събота и неделя. Между 20 и 50 литра бяха преваляванията на квадратен метър в Софийско, Монтана, Враца и Ловеч, заяви Ретро.

До петък над страната ще е слънчево, а следобяд и горещо – с температури над 30 градуса. Най-голямата горещина ще е в четвъртък, когато тук-там температурите ще доближат до 37-38 градуса. В петък ще остане горещо, само че по-късно денем ще се заоблачи. В Северна България и в планинските региони ще паднат къси превалявания, съпроводени от гръмотевици. Възможни са и градушки.

През почивните дни ще е слънчево, само че със заоблачавания в следобедните часове. Максималните стойности на термометъра ще са сред 28 и 33 градуса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР