БулфотоЕдва ли би било сензация, ако Слави Трифонов не се

...
БулфотоЕдва ли би било сензация, ако Слави Трифонов не се
Коментари Харесай

Блиц: Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат

Булфото

Едва ли би било сензация, в случай че Слави Трифонов не се кандидатира за народен представител.

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов е подхванал нова персонална тактика за идните на 11 юли парламентарни избори. Това твърди " Блиц ", позовавайки се на източници от неговата партия.

Ето какво написа изданието:

" Трифонов е решил твърдо, че няма да се кандидатира за депутат в 46-ото Народно събрание.

Трифонов по този начин и не стъпи в краткосрочния 45-и парламент, а една от аргументите за това е коронавирусната зараза, която го вкара под наложителна домашна карантина.

Доскорошният водещ не обича да дава отговор на директни въпроси и това е още една причина, с цел да не желае да стои в Народното събрание. Той е решил, че ще му е доста по-комфортно да написа статуси от меките кресла на жилището си, вместо да виси часове наред на парламентарната банка.

По този метод Трифонов за следващ път ще изкара на напред във времето правилните си пажове-сценаристи отпред с Тошко Йорданов и Филип Станев. "

Блиц написа и язвителен коментар към Трифонов, който не е измежду любимците на онлайн изданието:

" Голяма част от сподвижниците на Слави се усещат подведени, че ще би трябвало да слушат неговите команди през устата на Тошко и Филип. Един от хората с достолепие, които си потеглиха от „ ИТН “ е проф. Николай Радулов. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР