Бул. Хаджи Димитър официално бе открит от кмета Здравко Димитров,

...
Бул. Хаджи Димитър официално бе открит от кмета Здравко Димитров,
Коментари Харесай

Зико все пак откри бул. „Хаджи Димитър”, макар и недовършен

Бул. „ Хаджи Димитър ” публично бе открит от кмета Здравко Димитров, въпреки към момента да не е завършен.  Градоначалникът преряза лентата и хвърли менче с вода върху разграничителната линия, където има и велоалея.
Прочетете още
Кметът съобщи, че компанията са приключили обекта си преди крайният период, който  е бил 31 декември. Всъщност обаче пътят е без маркировка, а има още редица довършителни работи по тротоарите и пешеходните зона.

Зико изясни, че маркировката е трябвало да бъде приключена през вчерашния ден, само че поради дъжда дейностите се отсрочили. По думите ми другата седмица – обектът ще бъде напълно подготвен.

„ Този бул. свързва Централна гара с „ Модър-Царевец ”, можеше да е съвършен, в случай че преди време е бил удължен до Прослав, както е било план и да се свърза с Околовръстното шосе. Някои архитекти обаче са решили друго ”, сподели кметът.  

От другата седмица и колите, които стопират по булеварда ще бъдат глобявани или вдигани, с цел да не пречат на придвижването.

Той съобщи още, че след диалози с ВиК са постигнали съглашение Южния обходен колектор да бъде изместен в новото платно на ул. „ Царевец ”, тъй че да се сътвори минимално стеснение на хората при ремонта на улицата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР