Букурещкият апелативен съд отхвърли днес молба на инфлуенсъра Андрю Тейт

...
Букурещкият апелативен съд отхвърли днес молба на инфлуенсъра Андрю Тейт
Коментари Харесай

Съд в Румъния забрани на Андрю Тейт да напусне временно страната

Букурещкият апелативен съд отхвърли през днешния ден молба на инфлуенсъра Андрю Тейт да напусне краткотрайно Румъния, където чака правосъден развой, с цел да посети майка си в Лондон, съобщи организация Ройтерс. 

Андрю Тейт, неговият брат Тристан и две румънски гражданки са упрекнати в трафик на хора, обезчестяване и основаване на проведена незаконна група за полова употреба на дами. Те отхвърлят обвиняванията.

Делото против Тейт се преглежда сега в предварителна камара на съда, която би трябвало да прегледа всички документи. Едва по-късно ще стартира същинският правосъден развой.

Представители на братята Тейт оповестиха, че румънският апелативен съд е отхвърлил настояването на Андрю и Тристан да пътуват до Англия за празниците, в това число с цел да посетят майка си, която наскоро е претърпяла инфаркт. Съдът е намерил настояването им за „ безпричинно “.

Братята Тейт имат английско и американско поданство. Те бяха в прелиминарен арест от края на декември 2022 година до април 2023 година, заради опасения, че могат да избягат от страната. През април братя Тейт бяха сложени под домакински арест, а през август мярката им за неотклонение бе смекчена на правосъден надзор, съобщи Българска телеграфна агенция.

Андрю Тейт е някогашен професионален кикбоксьор и инфлуенсър, прочут с женомразките си възгледи, който има милиони почитатели в обществените мрежи.

Той твърди, че прокурорите нямат никакви доказателства против него и че съществува политически скрит план, целящ да му запуши устата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР