Букурещ. Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов ще

...
Букурещ. Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов ще
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще участва в XXII Интерпарламентарен форум за разузнаване и сигурност, организиран от конгресмен Робърт Питинджър

Букурещ. Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов ще вземе присъединяване в XXII Интерпарламентарен конгрес за разузнаване и сигурност, проведен от конгресмена от Републиканската партия на Съединени американски щати Робърт Питинджър. Тази година европейската сесия ще се организира в Букурещ (Румъния), като се чака в нея да вземат участие над 250 парламентаристи, политици, научни откриватели и представители на частния бизнес от целия свят. Обръщение към участниците ще създадат министър-председателят на Румъния Николае Чука, ръководителят на румънския Сенат Флорин Къцу, ръководителят на Камарата на представителите в румънския Парламент Марсел Чолаку, някогашният консултант по националната сигурност на президента Обама - ген. Джим Джоунс и други. Очаква се особено послание към участниците да направи и президентът на Украйна Володимир Зеленски.
Двудневният конгрес ще разисква въпроси за войната в Украйна и обвързваните с нея външнополитически дейности, както и въпроси на сигурността и разузнаването пред настъпващите провокации на 5G света и новите софтуерни провокации.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР