Букурещ, 9-и ноември, 2017 г. Black Friday, най-очакваното шопинг събитие

...
Букурещ, 9-и ноември, 2017 г. Black Friday, най-очакваното шопинг събитие
Коментари Харесай

Наближава шопинг събитието на годината – BLACK FRIDAY. Fashion Days ще предложи специални селекции на топ брандове

Букурещ, 9-и ноември, 2017 година Black Friday, най-очакваното шопинг събитие за годината започва във Fashion Days вечерта на 23-ти ноември и ще продължи през целия уикенд. Кампанията ще стартира първо на мобилното приложение на Fashion Days, по-късно на уеб страницата, и ще предложи многообразие от облекло, обувки, аксесоари и артикули за дома.

„ Тази година Black Friday ще бъде най-голямото шопинг събитие, което Fashion Days е провел досега. Подготвили сме задоволително наличия и огромно многообразие от стокови групи – такова, че да задоволи потребителите ни, търсейки мечтаните артикули в мобилното ни приложение или на уеб страницата http://profitshare.bg/l/417322 сподели Робърт Берза, изпълнителен шеф на Fashion Days, на специфична конференция във връзка акцията в Букурещ през днешния ден.

Реализираните поръчки по време на миналогодишния Black Friday във Fashion Days България са били на стойност 995 000 евро, като са закупени над 36 000 продукта. Това е с 60% повече, по отношение на акцията през 2015. Очакванията на компанията за идния Black Friday е цената на поръчките в България да се усили съвсем двойно по отношение на 2016 година – с 90%.

„ За Fashion Days вечерта на Black Friday е основен миг, когато поръчките надвишават общоприетите равнища както от мобилното приложение, по този начин и от уеб страницата. Забелязваме тренд към повишение на потреблението на мобилното приложение – все още 41% от поръчките в България в магазина се вършат през него, в Румъния са 51% а в Унгария – 38%. Отчитайки тази наклонност, взехме решение стартът на Black Friday за мобилното приложение да бъде даже по-рано “, споделя още Робърт Берза.

Кампанията ще стартира няколко часа преди среднощ в четвъртък. Потребителите, които са конфигурирали и са се записали в приложението, ще получат нотификация на телефоните си за старта на акцията. А малко по-късно, тези които са се абонирали за онлайн бюлетина на Fashion Days ще получат уведомление за старта на акцията и на уеб страницата.

Освен удобството при онлайн извършването на покупки, а точно да пазаруваш умерено и в най-удобния миг и място, без паниката по магазините, този Black Friday то ще е още по-лесно и комфортно на Fashion Days. Онлайн магазинът неотдавна вкара достъп до още повече персонализирани решения, които ще обезпечат отличното прекарване на клиентите: гъвкави благоприятни условия за доставка посредством пощальон или до над 500 офиса на пощальон, гратис връщане, безвъзмездна доставка за покупки над 65 лева както и инспекция на пратката при приемане. От компанията поучават своите клиенти авансово да прибавят мечтаните покупки в листата с „ Любими артикули “, с цел да бъдат оптимално бързи в избора си, когато започва акцията.

За Fashion Days
Fashion Days е онлайн фешън дестинация, предлагаща впечатляващо многообразие от облекла, обувки и аксесоари за дами, мъже и деца. В портфолиото на компанията се включват интернационалните марки като Guess, Le Coq Sportif, Desigual, Zee Lane, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Napapijri, Sport Max, Max&Co, Ted Baker и доста други. Fashion Days e водеща шопинг дестинация с помощта на необятната си гама от артикули и услуги с добавена стойност като безплатната доставка за поръчки над 65 лева, 30 дни период за отвод от контракта и гратис връщане. Също по този начин клиентите могат елементарно и безвредно да заплащат закупеното през EasyPay или PayU.

Основана през 2009 година от швейцарски бизнесмени, компанията се развива бързо и сега оперира в Румъния, България и Унгария. От 2015 година, Fashion Days е част от eMAG Group.
http://profitshare.bg/l/417322

Мобилно приложение за iOS и Android http://profitshare.bg/l/417324
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР