Будистки монах, който краде дамско бельо, попадна неочаквано в обектива

...
Будистки монах, който краде дамско бельо, попадна неочаквано в обектива
Коментари Харесай

Будистки монах краде влажни женски гащички

Будистки духовник, който краде дамско долни дрехи, попадна ненадейно в обектива на външни камери за наблюдаване, оповестява mStar Online Malaysia. Видеоклипът е сниман на 5 февруари. На фрагментите можете да видите по какъв начин 49-годишният Тхирапхап Ворадилок се разхожда по една от тесните улички на тайландския град Супханбури, събирайки сушащи се женски бикини в чантата и по-късно изчезва.

Липсата на бельото разкрил притежателят на дома Китисак Хажорнетихун още същата вечер. Той бил безпределно сюрпризиран, когато видял на видеото крадеца. Мъжът повикал незабавно полицейски чиновници, а те на собствен ред почнали да търсят монаха.

Хажорнетихун, който има магазин за бижута, изясни, че решил да заяви за случая не поради парите.

" Жена ми може да си купи нови гащички, само че тя в действителност доста харесва някои от откраднатите. И най-важното, трябваше да предупредя другите дами за пристрастеностите на монаха ", съобщи той.

Игуменът на храма лишил Ворадилок от нравствен ранг и го изгонил откакто научил за случилото се. По време на разпита той споделил на полицията, че монахът апаш е обяснил странните си дейности със страничния резултат на лекарство. Монахът се търси от органите на реда.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР