Будапеща. Премиерът на Унгария Виктор Орбан и вицепремиерът и министър

...
Будапеща. Премиерът на Унгария Виктор Орбан и вицепремиерът и министър
Коментари Харесай

Орбан и Салвини: Границите на Европа трябва да бъдат защитени срещу мигрантска инвазия

Будапеща. Премиерът на Унгария Виктор Орбан и вицепремиерът и министър на вътрешните работи на Италия Матео Салвини показаха сългасие за потребността от мощни национални страни, които да запазят европейската просвета на Европа и да пазят границите й по време на срещата им в Будапеща в четвъртък, написа електронното издание Hungary Today .
По време на взаимната конференция, Орбан акцентира, че и двамата водачи са уверени, че в основата на една мощна Европа стоят мощни и сполучливи национални страни.
По думите на премиера, континентът би трябвало да приоритизира европейската просвета на Християнските полезности и границите на Европа би трябвало да бъдат предпазени против „ инвазия на мигранти “.
Орбан похвали Салвини за неговите старания да спре миграцията по море, както Унгария е направила по земя.
Министър-председателят е убеден, че европейците биха били „ по-добре “, в случай че се вслушваха в Италия и Унгария по въпросите на отбраната на границите вместо във френския президент Еманюел Макрон.
Салвини изясни, че европейците се нуждаят не от система за систематизиране на мигрантите, а по-скоро от Европа, която може да пази своите морски и земни граници.
Председателят на партия „ Лига “ съобщи, че Унгария прави законни инспекции на влизащите в страната лица, като добави, че Будапеща е затворила границите на страната бързо и дейно.
По думите на италианския вицепремиер, обстановката за Европа и нейните нации ще се промени след изборите на 26 май. „ Искаме да имаме определяща роля “ в Европейски Съюз и нейната промяна и да предложим опция на настоящето европейско управление, добави той.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР