bTV Купих имота на цена 50 пъти над данъчната оценка! Едната

...
bTV
Купих имота на цена 50 пъти над данъчната оценка! Едната
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Подготвям дело срещу bTV

bTV Купих парцела на цена 50 пъти над данъчната оценка! Едната част на парцела е наша, а другата е на " СКАТ ". Определи ми се цена от 200 евро на квадрат и аз не бях склонен. Поисках оценката да бъде повишена тройно и купих терена за 930 евро на квадрат, като самичък пожелах това. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов пред bTV във връзка следващия апартаментен скандал, само че този път обвързван с негов парцел.

" Недейте да ровите, където няма нищо. Купил съм парцел от общината. Тя продава на доста по-ниски цени. В центъра се продават терени за по 300 евро на квадрат. Години наред не се строи нищо там, тъй като не сме имали финансовата опция. Сключихме контракт с компания и построихме постройка, като концепцията, несъмнено, беше да се продадат жилища, с които да си върнем парите ", добави той и показа документ, в който се вижда коя част от парцела е благосъстоятелност на малкия екран, и посочи, че останалата част е благосъстоятелност на общината.

Валери Симеонов твърди, че " СКАТ " не е съумяла да си върне парите, които е вложила в земите.  " Петър Ананиев изманипулира финансовата оценка. Подготвям дело против bTV, в което желая суровия материал, с цел да забележим кой какво е споделил ", съобщи още Симеонов пред Хекимян. 

" Валери Симеонов построи черква за над 1 милион, а общината на Бургас даде 5 декара безплатно. Искахме да има черква в циганската част на Бургас, с цел да няма мюсюлманизация ", добави той.

" Не съм баба Ванга. Резултатът ще покаже. Не мога и да разясня парцела на Каракачанов, тъй като не съм подобен финансов специалист като вашата телевизия и Петър Ананиев. Запознайте се с обстоятелствата, с цел да не става както в моя трагичен случай. Стига с лъжите, че прокуратурата ревизира Валери Симеонов. Прокуратурата ревизира " СКАТ ", а Валери Симеонов не си е купил и кучешка барака ", сподели още Симеонов. 

По мотив редицата подадени оставки в последните седмици, Симеонов сподели: " Всичко е въпрос на министър-председателя. Г-жа Ангелкова може да бъде пусната в отпуск, до момента в който я проверяват. И моята оставка желаеха. Това е от кухнята, не съм бил притиснат. Не желаех да тежа като воденичен камък. Когато някой е тежък за държавното управление, по-добре да се отдръпна. Не се слушам с Борисов, тъй като няма съдружни препоръки от месеци. " Напоследък динамичността към евроизборите е много огромна и не сме имали време да поддържаме връзка с водачите на съдружните ни сътрудници. Аз съм лидер на листата, защото считам, че съм най-подготвен да водя война за ползите на народа ", сподели още Симеонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР