бТВ Бъдещето на новото 46-о Народно събрание, чийто първи ден беше

...
бТВ
Бъдещето на новото 46-о Народно събрание, чийто първи ден беше
Коментари Харесай

Алена с много мрачна прогноза за новия парламент

 бТВ Бъдещето на новото 46-о Народно заседание, чийто първи ден беше през днешния ден, е скандално, нападателно с първи проблясъци за търсене на нерядко позорен компромис от дребните партии на новото идващо статукво. Това вещае астроложката Светлана Тилкова-Алена за  " Труд ".

Бъдещето на този парламент е от ден до пладне, до късна есен или най-вече година.

Всичко зависи от интереса на президента и задкулисието, против което се борят новите партии, само че което част от тях съставляват, както и от бъдещите наказания на Европа по отношение на България.

Пак съгласно интереса на Радев държавно управление може да има, за малко време, може и да не се стигне до гласуването му. Хаосът и омразата не престават да господстват и се обезвреждат само със страдалчество.

Парламентарните групи се събраха на Илинден, когато може сами да се потопят в дълбините на безвремието.

Политическата война продължава, само че няма да добруваме. Съдбата ще ни накаже да се случи това, което е най-лошо за България и народа. Глупостта, непочтеността, измамата на изборите ще бъдат разплатени със страданието на всички.

Първият ярък лъч за излизане от рецесията е след 2023 година Но може да го забележим и след 2026 година

Ходовете на Има Такъв Народ

Играта на Има Такъв Народ ще е такава, каквато я играят конците на кукловода Радев, както и на другия зад него. Такива са скромните ми астрологични калкулации. Трифонов е виртуалната пионка, мюлето събиращо идентични по нрав, даже и с друго обучение гласоподаватели, които ще бъдат използвани, както и неговата партия. Трифонов нищо не управлява, единствено се подчинява. А другояче от екран е напористо нахален.

Кандидат-премиерът, който да получи мандата на Има Такъв Народ, може да се окаже друг от оферти за гласоподаване в Народно събрание, в случай че се стигне до там, само че наложително ще е функционалност на президента.

Слави на политическата сцена

Няма да забележим Слави Трифонов на политическата сцена, в случай че го забележим, ще е случайност. Неслучайно споделям, че Трифонов е виртуален облик. Някой някъде в предходните месеци да е виждал физическото му тяло да слезе от облаците на своето великолепие измежду нас, елементарните хора?

Гласуващите за него явно нямат потребността да видят онлайн своя чалга идол. И на виртуалния му аватар имат вяра категорично. Демокрация!

Простодушието и лековерието на гласоподавателите на “Има подобен народ ", от които пати цялостен народ, е почтено за психотерапия и за психиатрично лекуване.

Първият ден

Лицемерни усмивки, мъдри, само че безсъдържателни слова, първи искри на разделянето. Датата 21 юли, видимо добре подбрана нумерологично, е астрологично сериозна и дава обещание опълчване с наклонност да е непреодолимо.

Вибрацията на календарния ден носи словоохотливост, блян към познанства и обединявания на групи хора, само че със значителен минус - привидното единодушие да е краткотрайно, а скандалите, поради безсмислени разногласия в Народното събрание неизбежни. 

Всяка партия, изключително дребните, ще желае да свети с вярата да получи повече гласове на идващите предварителни избори.

Общата осцилация на деня е притежател на блян към непоклатимост в живота и работата на 46-ото Народно събрание, само че натрапен принудително, а не посредством консенсус.

Слънцето в Рак в първия работен ден на този парламент на думи е поръчител за блян да се стабилизира страната, само че подтиснат от асцедент в Дева ни разкрива, че една или група от партии ще държат да подреждат шахматната дъска за развиването на България.

Шах или мат - ще разберем не след дълго. Победителят в играта може да се окаже непредвиден, само че още веднъж няма да е народът.

Указът

Президентът още веднъж търси нумерологични съвпадения, само че очевидно е попаднал на псевдонумеролог, в случай че някой в екипът му не се прави на подобен.

Указ 181 е притежател на ново начало, ще кажа опит за ново начало на 46-ото Народно събрание, тъй като неуспехът му е закодиран в изявените материални желания и алчността за власт на новото статукво, образувано от партиите на митинга, които са в основата на мъчно до невероятно съгласие.

Трикратно увеличената припряност, импулсивността, непремерените думи ще разделят, няма да сближават позиции. Денят на издаване на указа - 19 юли, освен е част от тази припряност, а подтиква партиите, които на 21.7.2021 ще влязат в Народно събрание, да се изпокарат поради липса на самопризнание на една или друга, тъй като всички те са велики борци срещу остарялото статукво на ГЕРБ.

Общата осцилация поставя капака върху врящия котел от проблеми и орисва посредством указа 46-о Народно събрание на непредвидими компликации, които безкомпромисно съкратяват неговия живот.

С изявленията си президентът внушаваше, че желае устойчиво държавно управление и работещ парламент, само че датата и номера на указа приказват за противоположното.

Ретрограден Меркурий

Вот две в едно няма да има триумф

Меркурий е назадничав в последните дни на септември и до 18 октомври, което съответствува с предизборната акция за президент. Вече споделих, че 46-ото Народно събрание може да не просъществува и хаосът да се задълбочи с избори след избори.

Астрологичните аспекти не вещаят триумф, в случай че са две в едно - президентски и парламентарни, тъй като машините още веднъж ще са манипулирани, сполучливата подготовка беше направена на 11 юли и “честните " избори може да изненадат с непредвидена загуба към този момент сигурният в успеха си и втори мандат.

Засега е мистерия кой по какъв начин ще заплати, с цел да се прелее избор и днешните спечелили да се окажат непредвидено губещи.

Съдбата на служебния кабинет е разследване от съдбоносеца Радев, който към този момент се възприема като победител във войната с и държател на България. И с право.

Борисов с нелепата кандидатура на ГЕРБ му подари президентския пост през 2016 година и бабува на раждането на “изчегъртващите " го партии на новото статукво.

В служебното държавно управление няма съгласие - факт, добре затулен от обществеността, всеки влачи нанякъде, където му е персоналният интерес или комплекс.

Дали това ще е преференциално на Радев, не знам, не ме е питал, с цел да ви кажа, а астрологично е неизчислимо.

Ръката на Радев ще стигне до там, докъдето я допусне манипулираното машинно гласоподаване на президентските избори.

Астрологично пресмятане

Който управлява изборните машини, той дефинира спечелилия на изборите. Доказа се и в България, освен това освен като мое астрологично пресмятане, макар че към момента не е юридически факт.

Ще заостря обаче вниманието на всички, които се радват за срутва на ГЕРБ. Да, получиха си шамара и мога да кажа, че до момента в който има гласуване единствено с машини, ГЕРБ в никакъв случай повече няма да е победител на избори, в случай че ще целият народ да гласоподава за партията.

На вас, от другите партии, не ви ли хрумна, че машините не са програмирани да пренасочат избор единствено от гласувалите за ГЕРБ, а и от вашите партии?

Моето непретенциозно астрологично пресмятане подсказва, че Българска социалистическа партия е доста ощетена. Така е, като не поддържа априори президента. Гласове са получили “Мутрите вън ", другояче нямаше да влязат в Народното събрание, на другите партии са отнети или по едно и също време отнети и дадени, с разбъркване. 

Ами в случай че за президентските избори ползата на най-скритите в тъмата кукловоди се смени? Кой ще завоюва войната сред Радев и Борисов? Ще пристигна време всяка партия да подозира другата, че заплаща за пренасочване на гласове. Едва тогава ще настъпи краят на машинното гласоподаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР