bTV Остава засиленото полицейско присъствие в Куклен, след като на

...
bTV Остава засиленото полицейско присъствие в Куклен, след като на
Коментари Харесай

Цигани от Куклен: Полицаите ни счупиха от бой с дървени бухалки!

bTV Остава засиленото полицейско наличие в Куклен, откакто на Великден пияни нападнаха служители на реда, отишли на инспекция по сигнал за мощна музика. Петима души остават в ареста за 72 часа. Междувременно двама от освободените от ареста се оплакаха от полицейско принуждение. Юли е част от компанията, чествала шумно на Великден. Освободен е нощес от ареста, споделя, че бил качен в полицейски автомобил след случая, с цел да даде показания като очевидец.

Друга жена, родственик на арестуваните, също е със синини по лицето. От полицията отхвърлиха обвиняванията: " Качихме се в патрулката. После стопираха колата сред Куклен и Брестник и ни смачкаха от лобут с дървени бухалки ", изясни мъжът. " Ритаха ме в колата крепко ", сподели на собствен ред дамата пред btv.

" Няма осъществено полицейско принуждение над лицата, които са арестувани, всички лица са освидетелствани ", сподели старши комисар Атанас Илков, шеф на ОД на МВР-Пловдив.

В ареста остава 40-годишна жена, която е упрекната в безчинство с изключителна смелост и цинизъм. Заедно с нея зад решетките са и двамата й синове, един от които протегнал ръка на полицейския екип. Те имат и второ повдигнато обвиняване за това, че са счупили предно обзорно стъкло на служебния автомобил ", съобщи Чавдар Грошев, областен прокурор на Пловдив. Очаква се прокуратурата да изиска непрекъснатото задържане под стража на част от арестуваните. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР