bTV е медията с най-високо доверие, сред зрителите в изборния

...
bTV е медията с най-високо доверие, сред зрителите в изборния
Коментари Харесай

С най-високо доверие: Зрителите избраха bTV в изборния ден според "Маркет линкс"


bTV е медията с най-високо доверие, измежду феновете в изборния ден. Това демонстрират данните от Национално представително експресно изследване на, извършено в интервала 5-7 октомври измежду 685 респонденти на възраст 18-54 година

Близо 37% от запитаните показват, че са се доверили на редакцията на bTV Новините за следенето на изборния ден на 2 октомври, по отношение на директния ни съперник.

Най-голям % от феновете показват с най-професионално, обективно и без значение отразяване, с най-интересни посетители и готови водещи в деня на вота.

Почти 40% споделят, че ще продължат да се осведомят от медията и след изборите.

„ Редакцията на bTV Новините за следващ път потвърди главният принцип на нашата телевизия - да надскачаме себе си в наличие и визия както в телевизионния, по този начин и в цифровия артикул. За това благодаря на всички наши сътрудници за напъните, които поставиха в предизборната акция и в изборния ден, само че на първо място желая да благодаря на феновете, че също за следващ път гласоподаваха доверие на bTV Новините “, сподели Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР