БТА Изпълнителният директор на BioNTech Угур Шахин вярва, че до края

...
БТА
Изпълнителният директор на BioNTech Угур Шахин вярва, че до края
Коментари Харесай

Шефът на BioNTech с прогноза за край на локдауните в Европа

 БТА Изпълнителният шеф на BioNTech Угур Шахин има вяра, че до края на лятото доста европейски страни и САЩ няма да имат потребност да поддържат локдауна. За това написа в. " Велт ам зонтаг ".

 

" В доста европейски страни и в Съединени американски щати евентуално ще бъдем в обстановка, в която не се изисква повече заключване ", сподели Угур Шахин.

В същото време той добави, че човечеството ще може да си възвърне  " контрола върху обстановката "  поне до една година.

" Вирусът няма да изчезне ", сподели Шахин и добави: " Ще отнеме най-малко година, преди човечеството да " управлява обстановката ".

По думите му общопрактикуващите лекари са значима помощ по пътя.

" Ясно е, че при такава рецесия не всичко ще върви безпрепятствено. Ако включите общопрактикуващите лекари и медицинския личен състав, не би било проблем да ваксинирате 80 милиона души един път годишно ", споделя Шахин.

Той съобщи още, че щом към 70 % от хората в Германия са имунизирани, обстановката евентуално ще бъде по-управляема. Тогава локалните разтърсвания и разновидности " евентуално няма да провокират боязън ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР