БСП в Пловдив може да издигне кандидат за кмет на

...
БСП в Пловдив може да издигне кандидат за кмет на
Коментари Харесай

Иван Петков: БСП Пловдив може да издигне кандидат за кмет на града, който няма да е от партията

БСП в Пловдив може да издигне претендент за кмет на града, който няма да е партийно лице.

До половин месец чакаме това да стане ясно, самият аз поддържам предлагането. Това съобщи в предаването " Ако бях кмет " по Дарик националният представител от столетницата Иван Петков - Бебето. Той посочи, че вътрешните номинациите стартират от понеделник, идната седмица. Очакванията са при започване на август листата на партията да е подготвена, а претендентът за кмет да бъде повдигнат от Инициативен комитет.

На Градски съвет на Българска социалистическа партия е коментирана и опцията да се търси съдружна поддръжка за присъединяване в идните локални избори тази есен.

Единствените, с които няма да се коалираме, са Политическа партия ГЕРБ. " Кауза България " също са част от ръководството на града през последните години, тъй че Българска социалистическа партия няма по какъв начин да бъде в коалиция и с партията на Георги Титюков в Пловдив, която също търси общ претендент за кмет на града, разяснява още Петков.

Той посочи, че към момента няма отговор от ЦИК по случая " Чингарова ", защото се чака и мнението на прокуратурата.

Бюлетините са унищожени и Чингарова би трябвало да има други доказателства по случая, за нещата които твърди в общественото пространство. Но за нас от Българска социалистическа партия, изборите през 2015 година са манипулирани и опорочени.

Надяваме се идващият кмет на Пловдив да има по-голяма социална поддръжка, съобщи още Иван Петков.

Той предвижда нови парламентарни избори след локалния избор есента.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР