БСП трябва да бъде водещ фактор, а не колело в

...
БСП трябва да бъде водещ фактор, а не колело в
Коментари Харесай

Свиреп извод на Зарков. От какво се нуждае БСП

„ Българска социалистическа партия би трябвало да бъде водещ фактор, а не колело в такива обединения. Трябва да се консолидира вътрешно и да престане да се рои ”. Това съобщи депутатът от Столетницата Крум Зарков. По думите му партията има потребност от нови хора и послания, в това число от нов водач.

Социалистът разяснява и излязло неотдавна изследване на „ Тренд ”, съгласно което при възможни избори през днешния ден, Столетницата се подрежда на пето място. Според друго изследване на „ Маркет Линкс ”, Българска социалистическа партия би била трета политическа мощ.

„ Проучванията идват и си отиват, само че това, че Българска социалистическа партия не е във форма, и това, че Българска социалистическа партия, откакто претърпя три провали, не направи нужното, с цел да проучва същинските аргументи и да заеме мястото, което й се поставя – а точно първото място в българския политически живот, е явен факт ”.

„ Българските служби за сигурност да бъдат самостоятелни от която и да е непозната страна, в това число Русия, е базов принцип ”. Така националният представител от Българска социалистическа партия отговори на настояването на съдружния им сътрудник „ Демократична България ” за „ депутинизация ” на страната ни.

Според Зарков доста надолу в листата с цели е слязъл въпросът, който е събрал обединението – въпросът за правосъдната промяна, за правовата страна. По думите му тези въпроси вършат едно ръководство дейно и способно да се реагира на рецесии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР