БСП - София има цел - работим за изборите на

...
БСП - София има цел - работим за изборите на
Коментари Харесай

Иван Таков: БСП - София има цел - работим за изборите на 2-ри април

БСП - София има цел - работим за изборите на 2-ри април. Това беше главното обръщение в изявлението на ръководителя на Българска социалистическа партия - София Иван Таков по време на седмото съвещание на Градската конференция. На нея по-късно довечера ще бъдат подредени и листите с претенденти за Народни представители от Българска социалистическа партия в трите софийски МИР-а - 23-ти, 24-ти и 25-ти.

Иван Таков прикани всеки един от делегатите на конференцията да работи интензивно, с цел да може Градската организация да организира идната предизборна акция като същинска партия, а не разграничена, каквато излезе след решенията на Конгреса на 11-ти февруари.

" Да работим със и измежду хората с разсъдък, със сърце, сплотени зад социалистическата концепция, да съхраним Градската организация, да покажем на всички, че партията е наша, прикани още Иван Таков. - А след 2-ри април ще удвоим нашите старания, с цел да върнем Българска социалистическа партия на мястото, което заслужава - с всички уставни, юридически и морални средства против опитите на някои да я трансфорат в малък инструмент за брокерски цели. Българска социалистическа партия е всеобща партия с съществена роля в политическия живот на страната, а не дребна бутикова организация за търгуване на управнически постове ".

В отчета си пред делегатите на Градската конференция ръководителят на Българска социалистическа партия - София означи, че партията се намира на съдбоносен кръстопът в ценностно, организационно и в политическо отношение.

" Справедливост, тъждество и взаимност са основата на ценностната система на Българска социалистическа партия, съобщи Иван Таков. - Днес основата наподобява непозната и неразбираема за доста огромна част от партийците. Ценностните стълбове към момента стоят в програмните документи на Българска социалистическа партия, само че връзката сред политическата стратегия и дейностите от дълго време е скъсана. А организационният разпад е забележим ".

Иван Таков прикани социалистите да черпят мотивация и предпочитание за работа от концепцията, която носят в сърцето си. " Нека да си свършим работата в акцията. Ние сме подготвени, съобщи водачът на столичните социалисти. - Битката за връщане на Българска социалистическа партия към този момент е открита! ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР