БСП ще проведе пълен отчетно-изборен цикъл в София и Бургас.

...
БСП ще проведе пълен отчетно-изборен цикъл в София и Бургас.
Коментари Харесай

До 2 месеца БСП си избира ново ръководство в София и Бургас

БСП ще организира цялостен отчетно-изборен цикъл в София и Бургас. Това би трябвало да се случи в двумесечен период. Това е решил Националният съвет на Българска социалистическа партия по-рано през днешния ден.

Така социалистите ще сменят управленията на структурите си в двата регионални града по-малко от два месеца преди Европейските избори.

По-рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия в София Иван Таков съобщи, че съвещанието не е имало кворум, т.е не може да се вземат законни решения. Според него, в случай че решенията бъдат признати за законни, това би било бойкот на локалните избори и на цялата партия.

Нинова отхвърли да не е имало кворум, а изясни, че някои експерти от страната са закъснели. И даже описа за дама, която три пъти е говорила на микрофона, само че най-после помолила да не я броят за присъстваща. 

Пленумът се събра в 11,00 часа през днешния ден, с цел да реши ориста на общинските съветници на левицата в София. Националното управление на Българска социалистическа партия смъкна доверието си от тях, откакто те дадоха поддръжката си за претендента на ПП-ДБ-СС за избор на ръководител на Столичния общински съвет. 

Липса на морал, национално изменничество, делене на порциите в страната, лобизъм в интерес на частни ползи, легализиране на корупцията - това е оценката на Националния съвет на Българска социалистическа партия за деветте месеца работа на кабинета " Денков/Габриел ".

Българска социалистическа партия ще поддържа Никола Шмит от Люксембург за ръководител на Европейската комисия. Той е номинацията на Партията на европейските социалисти, а все още е еврокомисар по заетостта и обществените права. Той бе единственият претендент по време на вътрешните номинации.

През идващия мандат в Екологичен потенциал от Българска социалистическа партия ще упорстват за основаването на организация по изкуствения разсъдък, която да в основана в България.

Приели са и план на платформа за Европейските избори през юни, като през идващите дни тя ще бъде изпратена на структурите.                                                                                                       
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР