БСП ще организира паралелно преброяване на изборите за ЕП, стана

...
БСП ще организира паралелно преброяване на изборите за ЕП, стана
Коментари Харесай

Социалистите ще броят вота паралелно

БСП ще провежда редом броене на изборите за Екологичен потенциал, стана ясно през вчерашния ден. " Правим цялостна готовност за отбрана на хората. Бъдете до всеки, върху който се упражнява напън. Знаем, че в деня на изборите ГЕРБ манипулират вота, по тази причина ще имаме масирано наличие в комисиите със покровители и наблюдаващи ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с над 200 регионални ръководители, кметове, ръководители на общински препоръки и депутати.

Трябва да върнем младите вкъщи, да се борим за почтени приходи и пенсии, съобщи претендентът за евродепутат Цветелина Пенкова на среща с жителите на гр. Дулово и с. Секулово. " Много българи напущат страната, с цел да търсят развиване в чужбина. Цифрата на българите, които живеят в чужбина, доста ясно демонстрира мнението им за настоящето ръководство. Те не имат вяра, че на този стадий България им дава задоволително благоприятни условия за развиване ", разяснява тя. Пенкова сложи като персонален приоритет младежките политики и методите, по които те могат да бъдат отстоявани и прокарани в Екологичен потенциал.

В Европарламента ще не отстъпвам ползите на трудовите хора в България, съобщи претендентът за евродепутат Велизар Енчев в Русе. Той ще се бори за минимална заплата и минимална пенсия, които да са наложителни за всички членки на Европейски Съюз. Управляващите излъгаха своите гласоподаватели, ползвайки патриотичния избор, патриотичните настройки и обществените усеща, счита Енчев. Той бе безапелационен, че протичащото се демонстрира, че ГЕРБ са в политическа спазъм. Според него причина за това е изказването на президента на срещата му с ЦИК, където той съобщи, че комисията би трябвало да направи всичко допустимо да няма този голям брой недействителни бюлетини, както до момента.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР