БСП се загрижиха за строежа на магистралите. Според левицата некачествените

...
БСП се загрижиха за строежа на магистралите. Според левицата некачествените
Коментари Харесай

БСП се загрижиха за строежа на магистралите

БСП се загрижиха за градежа на автомагистралите. Според левицата некачествените пътища са проблем не на строителя, а на страната. Социалистите са взели на прицел предоставените 1,3 милиарда лв. за построяването на автомагистрала „ Хемус “.
 
Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев напомни, че са алармирали ОЛАФ и прокуратурата за всичко, което се случва с автомагистрала „ Марица “. По думите му, некачествените пътища не са проблем на изпълнителя, а на страната:
 
„ Минахме през момента, в който корупцията към този момент убиваше – казусът в Своге. Днес сме очевидци на следващите безумия – една от най-известните малките екрани направи следствие и сподели по какъв начин се работи по трасе, което към момента е обект на социална поръчка, без да е определен реализатор. И никой от държавните институции не знае кой работи по техния терен. Аз разбирам бъдещия строител – когато се бави оповестяването на претендента, се съкратяват периодите за осъществяване. И в лицето на този реализатор ние имаме един виновен човек, който е решил да си направи работата авансово, тъй че да не губи време за някакви геоложки изследвания, което време ще употребява за другия действия “, сподели Добрев.
 
От Българска социалистическа партия разясниха и автомагистрала „ Хемус “. Според социалистите, терзанията им за избора на „ Автомагистрали “ се оказали основателни. От отговор на депутатски въпрос излиза наяве, че „ Автомагистрали “ има 20 строителни машини и към 100 служащи, а за строителството на „ Хемус “ са нужни най-малко 700 служащи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР