БСП се превърнала в ударна опозиция на управлението на Бойко

...
БСП се превърнала в ударна опозиция на управлението на Бойко
Коментари Харесай

Нинова не се съблазнила от моркова, дори като я били с тоягата

Българска социалистическа партия се трансформирала в ударна съпротива на ръководството на Бойко Борисов . Това регистрира водачът на партията Корнелия Нинова в речта си пред 50-ия Конгрес на столетницата. Тя благодари на депутатите на Българска социалистическа партия, наричайки ги бойци. Всяка партия, прегърнала се с ГЕРБ не влизала още веднъж в Народното събрание, по думите й и се похвали, че левицата отказала постове в ръководството на Борисов.

Моралът в политиката диктува да не лъжеш гласоподавателите си, посочи Нинова . Бяхме съблазнявани с моркова, бяхме бити и с тоягата, регистрира водачът на алената партия. Само ние не влязохме в скрити сделки, не се продадохме и не се предадохме, регистрира тя. Само Българска социалистическа партия била подготвена с различен проект за ръководство на България. Победихме на президентските избори и доказахме, че ГЕРБ не е непобедима мощ, счита тя.
 Миков отхвърли на Нинова да следва управлението на Конгреса
Миков отхвърли на Нинова да следва управлението на Конгреса

Десислава Йорданова от Пловдив бе уличена в документна машинация

Тенденцията на изборите била за увеличение на поддръжката към партията. Реформата в партията пък се потвърдила във времето . Няма и не трябва да има борба сред поколенията, а последователност, акцентира тя за обстановката вътре в левицата. Българска социалистическа партия е единствената не лидерска партия в България, безапелационна бе Корнелия Нинова.

За директния избор за ръководител тя разяснява високата изборна интензивност, която разбивала на пух и прахуляк всички изказвания за имитация и операция на изборите. Нинова е удовлетворена от положителната организация на вота. Шапка ви смъквам, похвали тя левите. Пряката народна власт активизира партията, отсече соцводачът. Амбицията й е да трансформира Българска социалистическа партия в първа политическа мощ в България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР