БСП се оттегли от разговорите за правителство, защото не бяха

...
БСП се оттегли от разговорите за правителство, защото не бяха
Коментари Харесай

Александър Симов: Виждам, че Гешев е насочен към други политически боклуци

БСП се отдръпна от диалозите за държавно управление, тъй като не бяха сложени същинските проблеми на обществото. Това съобщи Александър Симов от социалистическата партия. Според партията главният проблем е ще има ли бюджет, с какъв недостиг ще бъде той и какво ще стане със обществените заплащания. Българска социалистическа партия ще приказва с ПП-ДБ за втория мандат, само че надали ще има резултат.

 

Симов е черноглед по отношение на образуването на кабинета " Габриел ". Според него няма да се намерят петима депутати отвън ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, които да гласоподават в поддръжка на първия мандат, предаде БНТ.

 

" Парламентът ще бъде мониториран доста строго и всеки, който си разреши да не влезе и всеки, който си разреши да не гласоподава по метод, друг от декларираното от неговата партия, ще понесе доста тежка политическа цена. Ние сме в политическа рецесия, тъй като доста от партиите не желаят да проведат действителния диалог за проблемите. Грешката на Бойко Борисов е, че е заложил на партиен министър председател.

 

Това е непроизводителен метод, който се провали един път при Слави Трифонов и в този момент ще се провали за повторно ", уточни той.

 

Александър Симов акцентира, че ако с първия мандат не бъде формирано държавно управление, с втория това сигурно няма да се случи.

 

Българска социалистическа партия ще взе участие в диалози с втората политическа мощ в Народното събрание, означи той, но прогнозира, че тези диалози ще носят същия недостатък, какъвто носеха диалозите за първия. Симов съпостави правосъдната промяна с комунизма, който все беше на хоризонта, само че в никакъв случай не пристигна.

 

" Те трябваше да се концентрират към съответни политики, а в този момент всички са захласнати от красивата концепция за конституционно държавно управление. Вторият мандат ще е отдаден навръх това ", счита той.

 

Симов отхвърли отдръпването на Българска социалистическа партия да е обвързвано с изказването на основния прокурор Иван Гешев, че ще изрива " политическия отпадък ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР