БСП са възмутени от премиера Борисов и сравнението на Левски

...
БСП са възмутени от премиера Борисов и сравнението на Левски
Коментари Харесай

БСП настояват Борисов да се извини за сравнението Левски-мигранти-ограда

Българска социалистическа партия са възмутени от премиера Борисов и сравнението на Левски с незаконни мигранти: " Оградата била паднала, ами преди нямаше ограда! Ама прескачали я. Той и Левски щеше да я прескочи, в случай че беше жив. "

" В нашата история има събития и имена, които през всички години са олицетворявали националния ни блян и горделивост. Едно такова име е Васил Левски. Всички се кълнем в неговата фантазия за " чиста и свята република " и се стремим да реализираме завета му - българският народ да бъде еднакъв на другите европейски нации ", изясняват социалистите.

" Остро осъждаме това изявление и настояваме Бойко Борисов да се извини на народа ни ", възмутени са Българска социалистическа партия.

 Борисов постъпи цинично и дебелашки, сравнявайки Левски с мигрантите, разгласи Румен Петков
Борисов постъпи цинично и дебелашки, сравнявайки Левски с мигрантите, разгласи Румен Петков

Бистришките тигри можели да я прелетят с държавния аероплан

" Скъпи българи ", обръщат се социалистите, " над всяка партия, над всеки политик стоят святи за България персони. Във времето на разделяне, в което живеем, останаха прекомерно малко неща, които ни събират. Нека се обединим и не разрешаваме на никого да поругава националните ни герои ", приканват те.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР